Koolrabi-appel-wraps

Koolrabiwraps_20150517_v1

Een lekker onderdeel van een zomerse picknick.

Nodig:
5-6 wraps, 1 potje smeuïge geitenkaas of andere roomkaas naar keuze (ongeveer 150 gr), 1 koolrabi, 2 appels, 8 à 10 radijsjes

Recept:
–  Smeer een laagje geitenkaas op de volledige oppervlakte van de wrap.
–  Verwijder de stengels en de bladeren en schil daarna de koolrabi.
–  Snij de appels, radijzen en koolrabi in heel fijne stukjes.
–  Roer ze goed onder elkaar in een pot en verdeel ze over de wrap.
–  Rol de wraps stevig op en bewaar ze eventueel even in de koelkast zodat ze hun vorm bewaren.

Tip: Je kan aan de mengeling van koolrabi en appel nog wat peper en/of honing toevoegen.

Tip: Als je ze wil vervoeren voor bijvoorbeeld een picknick of om mee naar het werk te nemen, steek je er best tandenstokers in of wikkel je er een leuk servetje rond.