Verandering locatie: Herfstbrunch bij De Dikke Kat

Zondag 29 november van 11u tot 13u

Herfst op de boerderij en dat betekent ook regen en koude. We willen jullie liever droog en warm ontvangen. Vandaar dat deze herfstbrunch zal doorgaan op één van onze trefpunten: De Dikke Kat, Kasteelpleinstraat 26 in Antwerpen. 

Tijd om samen terug te kijken op de eerste vruchtbare maanden van ons veld. We luisteren graag naar jouw mening. Waar heb je van genoten? Wat kon nog beter? Of heb je misschien specifieke voorstellen voor de komende jaren?

We willen je graag vertellen wat je kan verwachten in 2016. Verschillende formaten van groentenpakketen, een ruimer aanbod van boerderijproducten, van één naar twee oogstdagen, de opstart van het educatieve programma, onze plannen rond vrijwilligers en sociale tewerkstelling, horeca op de boerderij en nog veel meer.

De levering van groentepakketten gaat door tot eind december. Begin februari gaan we vol goede moed weer van start en uiteraard kan je voor dit nieuwe oogstjaar alinschrijven. Laat ons jullie dus vooral informeren over het nieuwe aanbod!

Kom samen met ons brunchen naast het veld aan het vuur. Heerlijke herfstsoep en de mogelijkheid om onze nieuwe producten te proeven. Deelname is gratis, maar we vragen wel om in te schrijven voor 26 november.

herfst boerderij