Hapjes met ijsbergsalade, gerookte zalm en avocado

Nodig (voor ongeveer 8 hapjes): 1 krop ijsbergsla, 1 pakje gerookte zalm, 1 avocado, 1 potje roomkaas (smaak naar keuze), sap van een halve limoen of citroen, lente-ui, verse bieslook, peper & zout

Bereiding:
– Haal de bladeren van de krop en leg even opzij.
– Snijd de zalm en de avocado in fijne stukjes. Meng goed onder elkaar.
– Voeg er het limoensap aan toe en roer goed. Kruid af met bieslook, peper en zout.
– Neem een blad salade en smeer er in het midden een beetje roomkaas op.
– Leg er daarna een eetlepel van het zalmmengsel op.
– Werk af met fijngesneden lente-ui.
– Rol het blad voorzichtig toe en maak vast met enkele stengels bieslook.
Smakelijk!

Tip:
Lukt het niet goed met de bieslook? Rol het dan stevig op en steek er een leuke saté-stok
in om alles netjes op zijn plaats te houden. Hapjes met ijsbergsla