Groentepakket

We telen groenten die we aanbieden in wekelijkse pakketten in verschillende formaten.  Vanaf de lente van 2016 verbreedt ons aanbod naar geitenzuivel, eieren en kippenvlees. Deze zullen apart te bestellen zijn.

pakketten

Als je instapt in de Stadsboerderij als coöperant, kan je inschrijven voor een wekelijks vers groentepakket. Je engageert je voor een 3, 6 of 12 maanden (met kerst en nieuw zijn we elk jaar gesloten). De groentepakketten worden op donderdag geleverd op de trefpunten in de stad, waar je je pakket donderdag of vrijdag (ten laatste) kan ophalen.

We bieden groentepakketten op jouw maat. Je kan kiezen tussen een klein, groot, tweewekelijks klein of tweewekelijks groot pakket. Een klein pakket is geschikt voor ongeveer één persoon, een groot pakket voor ongeveer 2 à 3 personen. De tweewekelijkse pakketten zijn erg geschikt voor gezinnen met co-ouderschap.

Aardappelen zijn apart te bestellen. Het is mogelijk meerdere pakketten per gezin te bestellen. Voor wie dit moeilijk is, maken we gespreide betaling per maand mogelijk. We willen dat iedereen kan meedoen!

Het is mogelijk een eenmalig klein of groot proefpakket te bestellen om kennis te maken met ons aanbod. Dit pakket wordt geleverd op het trefpunt van je keuze.