TROUWEN

locatie-21360Trouwen – of je het nu maar een keer doet, of meerdere pogingen nodig hebt – is een persoonlijke, warme, fantastische manier om je verbintenis naar de ander duidelijk te maken. Waar kan dat beter dan in de natuur waar het leven terugvalt op enkel de belangrijke zaken? We stellen onze boerderij open voor feesters die willen genieten van elkaar, de natuur en een fantastische setting.

Verwacht geen luxe, verwacht echtheid en een dag/avond om nooit te vergeten!

UPDATE

In 2017 ontwikkelden we samen met de horeca exploitant een schitterende plaats om te trouwen, te feesten, echt te vieren. Wonderlijke dagen en avonden tussen de bomen hebben zoveel mensen bij ons meegemaakt.

Helaas is ook gebleken dat de stad belangrijke bodemvervuiling heeft achtergelaten, en die voor onze rekening wou laten. Hier hebben we ons uiteraard tegen verzet.

Toen eind 2017 ook nog bleek dat er belangrijke asbestvervuiling door de stad was achtergelaten op en rond een speeltuig voor kinderen, zijn we genoodzaakt geweest de site te sluiten.

Aangezien de stad niet bereid was een minnelijke oplossing te zoeken, is een juridisch conflict ontstaan dat nu voor de rechtbanken zijn beloop moet kennen. En dat neemt tijd.

Tot onze spijt kunnen wij zolang geen reservaties meer aannemen. We beseffen dat deze situatie vele mensen een droomdag ontzegt, en dat maakt dit extra pijnlijk.

 

Voor verdere vragen: trouwen@stadsboerderijantwerpen.be

jud_73941359