Carpaccio van koolrabi en radijsjes

Een heerlijk fris voorgerechtje voor 4 personen.

Nodig (voor 2 personen): 1 koolrabi, 6 radijzen, blokje parmezaan, enkele takjes tijm, 6 walnoten (fijngehakt), ½ el honing, 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, peper & zout

Bereiding:
– Meng voor de dressing de honing, olijfolie en het citroensap. Zet even opzij.
– Schil de koolrabi zorgvuldig. Snijd daarna fijn met een mandoline.
– Verdeel de schijfjes over de borden.
– Doe hetzelfde met de radijsjes.
– Druppel er de dressing over. Wees niet te zuinig.
– Strooi de walnoten over de koolrabi en de radijsjes.
– Rasp er verse parmezaan over en strooi er blaadjes tijm over.
– Werk af met een beetje peper en zout.

Smakelijk!

Koolrabicarpaccio